З Днем Державного Прапора, дорогі українці!

Сьогодні, 23 серпня 2024 року, біля адмінбудівлі у Борщагівської сільської ради відбулася офіційна церемонія урочистого підняття Державного Прапора України – символу нашої свободи, миру й незалежності!

Захід відбувся за участі працівників сільської ради, представників депутатського корпусу, військовослужбовців, представників добровольчого формування, представників сфер освіти й культури, громадськості та учнівської молоді.

🕯О 9:00 год присутні долучилися до Загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

🇺🇦Церемонію підняття прапора здійснили вихованці Борщагівської мистецької школи за допомогою добровольців ДФТГ.

Борщагівський сільський голова Олесь КУДРИК у своїй промові згадав загиблих Героїв, які полягли захищаючи нас від ворога, відстоюючи нашу незалежність і суверенітет. Вони роблять це з українським прапором в руках, бо він додає сил і натхнення на боротьбу, не дає опускати руки. Олесь Тимофійович нагадав про необхідність кожному на своєму місці робити усе можливе заради Перемоги України, допомагати й підтримувати військових, які повертаються з війни, їх родинам, та усім, кому зараз складно. Адже в єдності сила держави й запорука нашої Перемоги.

Наостанок ведуча заходу згадала слова великого поета Івана Франка з твору «Захар Беркут»: «Доки будете дружно держатися купи, незламно стояти всі за одного, а один за всіх, доти ніяка ворожа сила не побідить вас». Тільки завдяки єдності ми непереможні, і ні один ворог нам не страшний. Тому любіть один одного, поважайте людей, які вас оточують, будьте єдині, бо єдність народу – це велика сила держави.

Слава Україні!🇺🇦 Героям Слава!🇺🇦

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *