Мрії

Кожна дитяча мрія – це маленьке зернятко, яке, якщо його поливати турботою і вірою, може розквітнути в прекрасну квітку. 

Саме в дитинстві закладаються основи наших цінностей, формується наше бачення світу. Дитячі мрії – це компас, який допомагає нам знайти свій шлях у житті.

Глибоко під хвилями, де сонячні промені ледь досягають піщаного дна, жила морська зірка, не така, як усі. Вона була особливою, зі здатністю, про яку знали лише таємниці океану. Ця зірка могла виконувати бажання.

Її тіло сяяло м’яким світлом, наче місячне сяйво, відбите від тисячі крихітних лусочок. Коли хтось торкався її, вона починала шепотіти таємниці океану, мовою, яку розуміли лише серця, відкриті до чудес.

Нагода доторкнутися до такої зірки припала вихованцям гуртка «Промінчикам»  Центру культури і дозвілля Борщагівської громади. Арттерапевтичні матеріали у руках дітей перетворилися на казкові  неймовірні роботи.Кожна зірка отримала дитяче бажання-мрію!

Нехай дитяча безтурботність і віра в чудеса завжди супроводжують нас на життєвому шляху. Адже саме мрії роблять нас щасливими!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *