«Відкрита першість КЗ ДЮСШ «Борщагівець» з гандболу до Олімпійського тижня «Україна єднає серця»

20-21 вересня в селі Петропавлівська Борщагівка та селі Софіївська Борщагівка пройшли змагання з гандболу приурочені до Олімпійського тижня «Україна єднає серця». В змаганнях брали участь команди юнаків та дівчат 2012-2013/2014-2015 рр. н. з КЗ ДЮСШ «Борщагівець», ДЮСШ №2 м. Київ, Запоріжжя.

Присутніми на змаганнях були головний спеціаліст відділу молоді та спорту Управління освіти, культури, молоді та спорту Борщагівської сільської ради Марина Швед, заступник директора комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа «Борщагівець» з навантажувально-тренувальної роботи Тетяна Радько, тренери дитячо-юнацької спортивної школи, а також батьки спортсменів.

20 вересня змагання пройшли у селі Петропавлівська Борщагівка у захоплюючій грі I місце зайняла команда «Борщагівець-2», II місце зайняла команда ДЮСШ №2 м. Київ, ІІІ місце розділили між собою  команда «Борщагівець-1» та команда Запоріжжя.

21 вересня відбулися змагання в селі Софіївська Борщагівка серед команд-учасниць I місце зайняла команда Запоріжжя, II місце зайняла команда ДЮСШ №2 м. Київ, ІІІ місце розділили між собою  команда «Борщагівець-3» та команда «Борщагівець-4».

Одночасно відбулося змагання з волейболу серед дівчат, вихованці показали круту гру I місце зайняла команда «Борщагівець», II місце зайняла команда СК «Лідер» Крюківщина, ІІІ місце посіла команда з Ліцею «Основа» м. Вишневе.

Проведення заходів було спрямоване на популяризацію здорового способу життя, рухової активності, залучення дітей до активних занять фізичною культурою та спортом. Змагання пройшли емоційно, позитивно, юні спортсмени показали свою силу,спритність, витривалість, спортивний дух.Дякуємо Збройним силам України за можливість дітям навчатись, займатися фізичною культурою та спортом, радіти життю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *